Theo van Rijssen

In 2004 hebben wij McKey Services opgericht wat in de loop der tijd is uitgegroeid tot de McKey Group met de werkmaatschappijen McKey Services (vaste banen), Kraftsmen (projecten) en Het Ingenieurs Collectief (Interim Management).

Na ruim twintig jaar in de wereld van arbeidsbemiddeling, met een specifieke focus op de techniek, actief te zijn geweest bij de “big three” was het tijd om onze eigen visie over arbeidsbemiddeling tot uitvoer te brengen.
Wij waren uitgekeken op de standaard bemiddeling, methodieken, het managen vanuit een Excel sheet en het alleen invullen van de functie zonder daar ook die belangrijke factor “mens” er in te betrekken.

De McKey Group heeft een visie ontwikkeld waarin wij van mening zijn dat de mens, het bedrijf en “hun samenwerking” centraal staan.
Vanuit deze centrale visie brengen wij “mensen” en “ondernemingen”, die worden gevormd door mensen, samen.
Voor onze opdrachtgevers zijn wij van mening dat alleen een functieomschrijving onvoldoende is om tot een “echte duurzame match” te komen.
De McKey Group daagt haar opdrachtgevers dan uit om te vertellen wat ze nu “echt” zoeken, wat ze nu “echt” verstaan onder het samenwerken met een technisch professional en hoe ze “echt” hun doelstellingen willen bereiken i.s.m. die technisch professional.
Geen makkelijke opdracht maar dat is het vinden van de juiste professional ook niet. Dat vraagt ambachtelijk maatwerk.

Met dit toegewijde maatwerk zijn we in staat om vakmensen en werkgevers succesvol bij elkaar te brengen en met veel “lol” succesvol samen te laten werken.

Van tevreden gezichten van vakmensen die een werkomgeving hebben gevonden waarin ze “echt” dat kunnen doen waar ze ooit van hebben gedroomd geeft ons een goed gevoel.
Ook de tevredenheid van onze opdrachtgevers doet me deugt. Ze zijn een samenwerking aan gegaan met een vakmens die competenties met zich meebrengen waar ze nog nooit aan gedacht hebben en de ambities van de organisatie kunnen realiseren.

Zelf ben ik geboren in november van het jaar 1961 te Haarlem. Getrouwd met mijn schoolliefde en hebben de eer om een drietal kinderen te mogen opvoeden. Deze hebben hun vleugel uit gespreid en zijn hun eigen toekomst in gevlogen.

Ik geniet van het leven, ons gezin, de mooie natuur, onze zeil boot en met name dat wat het Bourgondische leven biedt icm een koud biertje of een lekkere wijn.
Mijn actieve sporten zijn het beoefenen van het Iaido (de kunst van het beruiken van het Samoerai zwaard) en Kendo (het Japanse schermen).
Dit doe ik op de sportschool Sin Shei Ryu en wordt hierin begeleidt door Sensy Bob Walker (https://shinseiryu.nl)