Dwayne Witman

Vanaf 2014 ben ik gestart bij de McKey Group. Hierin heb ik de organisatie mee helpen te professionaliseren en heb ik een bijdrage geleverd in de groei richting meerdere brands.

Met mijn HR achtergrond in combinatie met mijn passie voor techniek ga ik graag dieper in op de intrinsieke-, en extrinsieke motivatie van kandidaten om samen tot realistische vervolgstappen te komen. Ik breng kandidaten namelijk graag naar een plek waar ze gelukkig zijn en waar ze zich ‘thuis’ voelen.

Ik peil de behoefte van de organisatie en tracht een oplossing te realiseren die bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Dit gaat verder dan alleen maar het plaatsen van kandidaten. Om uiteindelijk een goede match te kunnen maken is er een grondige screening nodig waarbij ook out of the box gedacht wordt. Psychologische aspecten worden hierin niet vergeten. Zo ben ik momenteel ook actief in-house bij een klant om het recruitmentproces te optimaliseren en het beleid te verbeteren.

Om dit te realiseren worden organisaties geanalyseerd op de “harde” en “softe kant” en wordt gekeken naar een maatoplossing voor de onderneming. Diverse modellen waaronder ‘de Mintzberg theorie’ liggen hieraan ten grondslag. Bij de McKey Group denken we niet in hokjes, maar kijken we naar mogelijkheden die we kunnen aangrijpen om zowel de kandidaten als klanten te voorzien van een juist advies. Recruitment is daarom in mijn ogen meer dan een geautomatiseerd proces en het denken in hokjes. De personen die bij de organisatie werken zijn tenslotte het kapitaal van een onderneming.

In mijn vrije tijd voetbal, fitness en fotografeer ik graag. Daarnaast ben ik ook te vinden in de buitenlucht aan het wandelen met mijn 2 husky’s. Stil zitten vind ik moeilijk, daarom pak ik graag klussen aan in en om het huis en onderneem ik graag activiteiten met familie, vrienden en mijn gezin.